Aquest darrer dimarts hem celebrat la Bunyolada, si en voleu saber els detalls, llegiu, llegiu...
Diu que fa vint anys, la recepta dels bunyols era exactament la mateixa que la d'avui. El que més recorda amb afecte d'aquella època és haver ajudat l'alumnat de quart d'ESO a recollir diners per al viatge d'estudis i haver passat bons moments amb els companys.
Segons ella, el secret per a uns bunyols perfectes és que la massa estigui ben fermentada perquè es pugui fer el forat al mig. L'altre consell essencial és que l'oli estigui ben calent per aconseguir la textura ideal.
Entrevistem a l’alumnat,
En Hossam:
Els bunyols li han agradat. No en comprarà més perquè només té un tiquet. Li encanta la tradició, ja que la considera una festa típica de les Illes Balears. No coneix cap tradició semblant.
La nostra auxiliar de conversa, na Paula:
Els bunyols li agraden molt, encara que estan una mica freds, diu que sí que en compraria més. Valora molt la tradició i coneix un dolç similar del seu país, Àustria, anomenat "Zuckerkipferl”.
Alumnat anònim, ens hem trobat un alumne que no li agraden els bunyols...
Alumne anònim
Els bunyols li han agradat més que els de l'any passat i en compraria més. Li agrada la tradició. No coneix cap tradició similar.
Lilly i Chioma Nzeako
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada