1a hora, què està passant?
Mariona Salvà, Blai Salas, María Vich, Laura Sánchez y Lucía Contreras estan fent paquets de bunyols i posant-los dins bosses, afegint sucre.
Mentre, diverses professores: Marilena, Espe, Catalina, Paula, Apol·lònia i Tamara s’han oferit a preparar i cuinar els bunyols. L’ambient és alegre i es sent l’oloreta per tot l’institut.
Algunes persones no ho saben, però pot ser, segons ens diu n’Espe, que és perquè es cuinin millor. Segons na Reme, perquè la massa s’airegi i s’inflin.
Opinions de l'alumnat:
Perquè volien que semblàs un dònut. (3r)
Perquè surti l’aire i no explotin. (2n)
Perquè es puguin aguantar millor. (3r)
Perquè quan els volien fer la part del mig encara estava crua, per això, sempre hi ha un forat al mig. (2n)
Glossa de na Paula de Castellà:
Un moniato bullit,
és un bunyol d’hortolà
i qui se colga vestit
vestit se sol aixecar.
L’alumnat de 1r de batxillerat ven els bunyols pel viatge d’estudis a Milà (Itàlia).
El que fan és collir el tiquet, rompre’l i posar-lo en una caixa per a després donar els bunyols.
Compartir un dia de festa i veure la gent contenta.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada