Colònies 1rs d'ESO!


Van ser uns dies molt intensos i divertits!

El primer dia vam arribar tant els professors i professores com els i les alumnes molt emocionats a l'institut, amb unes ganes increïbles. Vam agafar un autocar per fer un llarg, però intens trajecte.


Quan vam arribar a la Colònia de Sant Pere vam descobrir de què tractarien les colònies. I mentre uns feien el taller de camisetes, els altres continuaven descobrint i jugant a les diferents pistes que hi havia al Casal i després al revés. Seguidament, ens vàrem distribuir i investigar per les nostres habitacions. I quan ja tothom tenia la seva habitació vam anar a dinar, d'un menjar boníssim, menjar de 10. Després vam tenir una horeta lliure mentre el professorat  dinava.

Passat tot això,  entre tots i totes  vam col·laborar per preparar la gimcana. Van ser unes proves al·lucinants, i a més amb uns i unes alumnes i professors i professores fantàstiques.


Les proves varen consistir  en: explotar globus amb el cul,  jugar amb mocadors, embarbussaments amb cereals a la boca, en parelles, a cegues, intentar donar menjar a la teva parella “picos” amb xocolata, circuits per transportar aigua sense que caigui a terra fent equilibris, menjar pomes amb xocolata penjades a uns fils, trobar llepolies dintre de la farina i carreres de sacs.

En acabar les proves de la gimcana, després d'un parell d'indicacions per part del professorat, varen començar les dutxes, per torns i en ordre tothom va aconseguir dutxar-se. Seguidament, vam anar a sopar, i una altra vegada el menjar era boníssim.

En acabar de sopar, vam tenir la nostra hora lliure, i així el professorat també va poder sopar.

Durant tots els moments lliures que havíem tingut, teníem les indicacions de preparar un espectacle, i al vespre vam fer tots els nostres espectacles, després vàrem posar un poc de música i vam ballar i cantar al màxim. Finalment, ens vam rentar les dents i vam anar a dormir, uns més que altres. 
Victòria Riera Roca 1r D

Comentaris