Scape room mates

Les classes, 103, 105 i 107 han fet un scape room de mates, per poder guanyar han d'escapar del col·legi, han de passar pel despatx d'en Pere, el despatx de na Cati, la casa de n'Espe i molt més. 

NIVELL 1

Primer apareixen en el despatx de Cati i s'ha d'obrir un calaix i troben una clau que utilitzen per obrir un armari que on hi ha un ganivet. Després tallen un coixí per saber un codi, obrin un calaix i hi ha una altra clau que obri un altre calaix. Allà hi ha un martell que utilitzen per rompre un gerro i trobar un altre número. Dins d'un calaix troben un cub d'aigua per apagar el foc i trobar l'últim número per obrir la porta i anar al següent nivell.

 NIVELL 2

Al nivell 2 apareixen al despatx d'en Pere i van cap a ca n'Espe. Davall els llençols del llit troben un tornavís que utilitzen per obrir un calaix per trobar una bombeta. Troben un codi que és 59071 i troben un moix que utilitzen per saber un codi de colors, obrir una caixa i trobar una clau per obrir el primer cadenat de la porta. Busquen fruites que hi ha tirades per allà i obrin altra caixa que conté una manilla per obrir un calaix que té l'altra clau i sortir del col·legi.

                                  Neus Torres Vives 1r F

Comentaris