Expressió artística: visita a l'ESADIB

Benvinguts a un altre article de la nostra meravellosa revista i tornem amb una de les nostres classes preferides, l'optativa d'expressió artística. El passat 7 de març, la classe d'expressió artística va anar a l'Escola d'Art i Superior de Disseny de les Illes Balears, a una jornada de portes obertes on ens van explicar els estudis interessants que s'imparteixen al centre.


La jornada de portes obertes va començar aproximadament a les 9:30 h. Quan vàrem arribar, entràrem en una de les aules on ens explicaren com funcionava el seu centre i com accedir-hi. Ens varen explicar que hi havia dues maneres d'accedir-hi: a través d'una prova sense necessitat de selectivitat, en acabar batxillerat;

i l'altra, sent major de 25 anys.

Després d'aquesta xerrada ens van començar a fer un tour pel centre, acompanyat de xerrades pels diferents estudis com: fotografia, disseny gràfic, còmic, disseny d'interiors, disseny de producte, joieria i disseny de moda. Ens guiaren alumnes de la mateixa escola, anàrem a tres classes diferents i després férem un descans de 30 minuts. En tornar, vàrem seguir amb les classes que ens mancaven.

Va ser un dia ple d'emocions i on vam poder veure diferents branques, que a molts de nosaltres ens poden interessar com segurament també a molts dels nostres lectors. Tots aquests estudis són com una carrera universitària, així per a totes aquelles persones preocupades per la universitat, es poden calmar, que no hi haurà diferència.

Si voleu tenir més informació us deixem l'enllaç a la seva pàgina i un vídeo de la nostra sortida: ESCOLA D'ART I DISSENY SUPERIOR

Maria Riera Amengual 4t B


Comentaris