Música: sortida 1r i 2n de batxillerat


El departament de Música va organitzar una sortida pel dia 8 de febrer amb l’alumnat de 1r i 2n de batxillerat que cursa l’optativa de Música. A més de na Catalina i n’Eva, també ens varen acompanyar na Sara i na Pinar. 

La sortida constava de tres activitats a Palma: una oportunitat per descobrir un nou món dins la música!!


Les dues primeres activitats les vàrem fer per separat mentre que la darrera ja la vàrem poder fer tots plegats.

Una d’elles era al Caixa Fòrum, on vàrem viure una meravellosa  experiència de realitat virtual.



A l’inici es projectava un vídeo sobre tres persones que vivien en diferents llocs del món i que tenien en comú la música. Després anàvem a la part de la realitat virtual, on ens vàrem endinsar a diferents ambients musicals, com l’interior d’un instrument, per així conèixer un poc millor el món musical.

 


Una segona activitat va ser anar a l’Escola de Música i Danses de Mallorca a gaudir de ballar dues contradanses. Les parelles del ball anaven canviant constantment fent així una coreografia entre tots els membres del grup, on el professor Biel donava les pautes del ball. Les nostres rialles demostraven que era una bona manera d’aprendre balls que no ens són contemporanis!!!




Finalment ambdós grups ens reunírem a la Plaça de la Reina i vàrem fer una gimcana tots plegats, on vàrem realitzar quatre tipus de proves: una era pujar i baixar les escales de davant la seu amb un caramel al cap; una altra era imitar el professorat que t’havia tocat a una carta fent mímica; no va faltar la prova de demanar als turistes que giressin la corda per botar tots els membres del grup plegats i també vàrem cantar un embarbussament amb una llepolia dins la boca.






Va ser una bona experiència molt educativa i musicalment divertida, que ens va allunyar per unes hores de l’esgotador camí que ens resulta el batxillerat.



Article escrit per l’alumnat de 2n de batxillerat de l’optativa d’Història de la Música i la dansa






Comentaris