Carnaval: la crònica!

Bon divendres! 

Benvingudes i benvinguts a un altre article més de la nostra revista. Avui parlarem del que va passar durant la desfilada de Carnestoltes, que es va realitzar gràcies a l'equip docent i al meravellós alumnat que hi ha contribuït amb la seva originalitat i la seva participació.










Alguns alumnes ja van venir disfressats, mentre que altres es van anar preparant al llarg del matí. Així que, quan va arribar l'hora de la desfilada, a les 13:10, estaven llestos.



L'alumnat va anar baixant gradualment per cursos. El pati estava dividit en dues zones, d'una banda, persones no disfressades, i, per altra banda, les que sí que hi anaven. Al centre se situava el jurat, format per Juan Antonio Míguez, Antònia Maria Fiol, Marilena Vidal, Irene Alarcón i Cinta Roig, juntament amb la presentadora de la desfilada, la nostra estimada Catalina Genovart.



L'ambient que es respirava era animat, alegre i la gent estava amb ganes de passar-ho bé! Na Cati anava cridant pel seu micròfon a cada classe perquè sortissin a desfilar, des dels més petits fins als més grans del centre. Un cop donat el sus, feien una volta davant el públic i fins i tot uns quants grups van fer una curta actuació. Finalment, les reporteres de la revista, feren una foto davant del jurat.




























Els favorits del públic eren els presos de 4t E i els prínceps i princeses de 4t A. Així i tot, els grups que més sensació van causar van ser els professors de 1r de batxillerat A-B, els M&M's i els d'F1.








El podi grupal va ser:

- Dàlmates de 3r P.


- Mitologia grega 4t B.


- Cabaret 1r Batxillerat.


I els tres premis individuals van ser:

- Sac de patates

            
- Blanc i negre

            

- Pirata

            

Lliurats els premis definitius, els guanyadors van celebrar la seva victòria, mentre que diversos grups afirmaven que era "un robo".
Al final d'aquest dia, tots se'n van anar a casa havent gaudit d'una bona festa de Carnaval.

Moltes gràcies a tots els participants!

L'equip reporter com sempre, de 10!


MOLTES GRÀCIES!


Veronika López-Paez Ševčíková i Lorena Espuch Lenskaya 4t B.

Comentaris