Sortida de música al consevatori


 SORTIDA CONCERT CAP PELA I GIMCANA 1rESO

El passat dia 19 de desembre, tots els grups de 1r d’ESO vàrem anar d’excursió. Era la primera que fèiem aquest curs i estàvem molt il·lusionats.

El dematí ens varen repartir en tres autobusos que ens dugueren fins al conservatori. Les professores de música ens havien explicat que el conservatori és un lloc on es poden cursar estudis professionals de música. Aquest edifici té un auditori i allà vàrem escoltar el concert de CAP PELA CANTA NADALES. Va ser molt divertit perquè ens varen fer participar de les cançons que cantaven. Al concert vàrem coincidir amb altres escoles i instituts.

En acabar el concert berenàrem al Parc de les Fonts i després ens vàrem agrupar per fer una gimcana musical. Els grups estaven formats per 6 o 7 persones. Hi havia proves de diferents tipus com per exemple: explotar globus, anar a cavallet, un memo musical, escriure el nom de les notes, memoritzar un embarbussament … Va ser molt divertit! I tothom content va arribar a l’institut. Ja només quedaven dos dies de classe per les vacances!!!





Comentaris