Torneig Bàsquet

Un grup d'estudiants de PRIMER DE BATXILLERAT (David, Alba, Laura, Serrana, Farida, Cristina, Noelia, Teresa, Paula i Celeste) tenien el desig d'organitzar un torneig esportiu que a tots els agradés i fos el que fos que es jugués de forma neta. Després de debatre durant diversos dies, van decidir que el bàsquet seria la disciplina ideal.

Un cop triat l'esport, van acordar que els equips de bàsquet estarien formats per 5 persones del mateix curs, i cada nivell jugaria en dies específics de la setmana. Per dur a terme el torneig, Noelia, Paula, Teresa i Laura van ser designades com a àrbitres per ser qui tenien més coneixements sobre bàsquet. Celeste, David i Alba van assumir les responsabilitats de màrqueting, mentre que Farida, Serrana i Cristina es van encarregar de l'organització.

Poc a poc, tots els grups dels diferents cursos es van inscriure, excepte el de batxillerat. Els partits que se celebraven diàriament resultaven molt emocionants i atreien qui estava als patis a presenciar-los. Els encontres van començar el 25 d'octubre, destacant equips com San Agustí i Bas-Ket a la final de 1r i 2n d'ESO, Tatoneta i La Fragoneta a la final de 3r d'ESO, i 4 fantàstics i Pimplois a la final de 4t d'ESO.

La primera final, el 27 de novembre, va enfrontar San Agustí (Lisa, Michael Markov, Marc Ramis, Hector Colom i Santiago Ramírez) contra Bas-Ket (Ismael, Xisco, Izan, Isaac i Achaf). El partit va durar uns 35 minuts, quedant empatats en la primera meitat, però San Agustí va aconseguir remuntar en la segona, guanyant 16-14 amb dos punts d'avantatge.

A la segona final, el 28 de novembre, 4 fantàstics (Abdulai, Ruben, Precius i Antonio) es van enfrontar a Pimplois (Moha, Toni, Yeray, Denis i Erick) de 4t d'ESO. Durant els 35 minuts, 4 fantàstics van mantenir una lleugera avantatge sobre Pimplois, acabant amb un marcador final de 20-16 a favor de 4 fantàstics.

L'última final, la de 3r d'ESO, es va jugar el 29 de novembre, amb Tatoneta (Ian, Marc, Marc. F, Alejo i Thiago, i posteriorment, Hèctor) contra La Fragoneta (Juan, Fabia, Marcos, Pepe i Alberto, i amb la incorporació posterior de Lisa). Aquesta final va ser molt disputada: després dels primers 20 minuts d'empat, Tatoneta va guanyar en els últims 15 minuts de la segona part, amb un marcador de 18-14.

Tots els equips guanyadors, pel seu esforç durant un mes i mig, van ser premiats amb un berenar al bar el divendres 1 de desembre.
Finament de part d’aquest petit grup de primer de batxillerat volem agraïr a tots el equips que han participat per jugar de forma neta i respectuosa i a na Sara del Rio que no hauria estat possible aquest torneig sense ella. 

Comentaris