Sortida DEMOTEC 4t

El departament de tecnologia, va dur els seus alumnes de 4t a la universitat.

Per arribar des de l’IES l’alumnat va haver d’agafar un bus fins a Plaça Espanya i després agafar el metro per arribar.

Just en arribar, l’alumnat va veure paons (pavos reales), i varen haver de caminar un poc més fins a arribar a l’edifici on estarien la major part de la sortida.

A l'alumnat i al professorat els varen rebre uns alumnes de la universitat molt amables, es varen fer una foto i entraren. Mentre anaven a una zona subterrània, els explicaren el que farien durant la sortida: un circuit de semàfor amb llums LED! Va ser una sorpresa molt emocionant.
Quan varen arribar a la sala on farien el circuit els explicaren com fer-ho, empraren uns llums LED per fer el semàfor, unes resistències, cables per connectar els LEDS i les resistències, uns aparells que tristament l’alumnat encara no ha estudiat, i un programa ja creat, ja que si l’alumnat hagués de fer-lo, podrien estar un dia sencer! Després de muntar-lo a la major part de l’alumnat els va funcionar bé.

Òbviament, els donaren un temps per berenar i explorar la universitat, amb la condició de no molestar i no anar enfora, els alumnes visitaren la seva cafeteria, que és molt gran.

Una alumna de 4t D es va animar a preguntar a un grup de joves: Què era el que estudiaven? Però ells varen preferir no contestar, ja que per moltes explicacions que donassin molt probablement no ho entendríem i ningú li volia llevar temps a l'altre.

En tornar a baix, varen desmuntar-ho tot perquè el següent grup que vengués a fer el circuit, ho pogués fer. L’alumnat i el professorat, varen seguir la mateixa ruta per tornar a l’IES i gaudir dels pocs minuts que quedaven al pati sense molestar abans de partir.

 Jaume Carbonell Janer

Comentaris