25N: Acte de commemoració i performance

 

Dies previs i acte de commemoració


Coeducació: Performance


Hola, som l'alumnat coeducador i vos explicarem el que vàrem fer per preparar la performance que vàreu veure el passat divendres dia 24 de novembre. 


Primer de tot, vàrem quedar dijous de fa dues setmanes, amb na Manu de la companyia teatral La Lioparda i vàrem començar fent dinàmiques per tenir  suficient confiança amb tot el grup. Després, vàrem fer bancs de peixos i algunes estàtues amb les frases que varen sortir de la reflexió de què era pel grup la Violència cap a les dones, com per exemple: “No me calles”,  “No em xiulis que em fa por”, “Pareixes una fresca”… Totes varen sortir després que ens demanessin què és violència cap a les dones: “Alguna vegada t’han xiulat pel carrer?”, “Alguna vegada t’han dit que ets molt guapa?”, “Alguna vegada t’han aturat amb un cotxe?” (I aquestes preguntes varen ser les que férem a la performance).


El segon dia ja vàrem començar a fer la performance amb les activitats que havíem après el primer dia com el banc de peixos… Totes les persones  que participarem ens vàrem esforçar  perquè la performance tingués un bon resultat tal com esperàvem. Per acabar, ens agradaria donar les gràcies a la companyia La Lioparda Teatre i a les nostres professores na Susana i n’Eva.


Laia Manera, Clàudia Pons i Rocio Deyà 1r ESO B

Comentaris