1r batxillerat, sortida al Palma Aquarium

 Dilluns 20 de novembre, l’alumnat de Biologia i Tècniques Experimentals de 1r de Batxiller hem fet una sortida al Palma Aquàrium per conèixer més sobre la vida marina i alhora descobrir la feina que es fa darrere.

No va ser una visita normal, ja que vàrem tenir accés privilegiat al backstage de les instal·lacions. Acompanyats de dos monitors i una forta olor de mar, vàrem recórrer les sales de cura, criança i cultiu d’animals com els coralls.

Vàrem poder comprovar la dedicació que hi posen els treballadors i treballadores en la conservació o manteniment havent d’entrar cada dia a netejar cada una de les peixeres.

A més, es preocupen per mantenir i recuperar espècies elaborant plans de recuperació. També tenen un apartat dedicat al rescat i auxili d’animals marins que la gent es troba i els porta al centre o si no és viable, ajudar-los directament a la mar.

Fan una labor i una feina meravellosa tant per l’interès i atractiu del seu Aquàrium com per la conservació i la protecció de les aigües d’aquesta illa.

Sense dubte va ser una sortida excel·lent per a conscienciar a l’alumnat de la sorprenent feina dels treballadors del Palma Aquàrium.


Lluc Pasqual i Mario Zenoveiov


Comentaris