Panell informatiu Comissió de Normalització Lingüística


 Des de la CNL volem informar-vos que enguany hem posat en marxa un panell informatiu just davant consergeria el qual es renovarà cada mes amb informacions que fan referència a tradicions, festivitats i feines tradicionals mallorquines.



Moltes persones de la comunitat educativa no hi estam massa familiaritzades i trobam que és important donar visibilitat a tot això tan nostrat, a més de poder dinamitzar el centre en la llengua pròpia de la nostra comunitat.



A partir del mes de novembre, dedicarem un espai del panell als productes de la terra de temporada, per poder així fomentar el comerç de proximitat (km 0), un dels objectius de l’agenda 2030, que afavoreix, entre d’altres, la sostenibilitat. Per poder aconseguir-ho, tendrem un concurs mensual de receptes de cuina amb productes de temporada, al qual està convidada tota la comunitat educativa a participar-hi, hi haurà premis substanciosos. Tenim una bústia situada a la peixera 2 (al costat de l’armari dels jocs) on hi podreu deixar les vostres receptes.



Convidam tothom a fer una volta per pegar un cop d’ull al panell de lo nostro, que amb tanta il·lusió feim.



CNL IES La Ribera

Paula, Cati i Marilena


Comentaris