BUNYOLADA!!


Avui, al centre, se celebra un emocionant esdeveniment, la tradicional bunyolada.






A les 8 ha començat tot a moure's: professors i alumnes de 4t d’ESO. El professorat que hi havia eren part del departament de català (n’Apol·lònia, na Marilena i n’Esteve) i altres professores com na Catalina Cerdà del departament de música, en Pepe de tecnologia, i la nostra conserge, n’Espe.









Tota la preparació ha estat molt bé, encara que de tant en tant explotava un bunyol i cremava el professorat, encara que no hi ha hagut cap ferit greu. Aquesta festa ajudarà l’alumnat de 4t d’ESO econòmicament per anar al viatge d'estudis.









Els alumnes de 1r i de 2n de batxille han tocat una cançó tradicional mallorquina relacionada amb aquesta festivitat per animar l’ambient i ho han fet molt bé. Ha estat una gran sorpresa, ja que de cop i volta ha començat a sonar la música. Aquí us deixem la lletra de lacançó i el vídeo.

LES VERGES 2023

Tirau coça a n’es llençol,

sortiu a la llum del dia;

que noltros som un estol

que no perd mai s’alegria.


La lluna encara no és posta,

si alç el cap la veuré;

jo cant enmig del carrer,

mon amor davant ca vostra.


Els molts d’anys vos vull donar,

a l’amo i a sa madona,

que l’any que ve estigueu bona

i amb salut poguem tornar.


Aquesta ja és sa darrera,

que cantarem per aquí;

i qui mos vulgui sentir 

haurà de venir a darrera.

Pel que ens han informat la venda de bunyols ha estat un èxit, més de 150 tiquets venuts i uns 300 euros aproximadament guanyats. També hi ha hagut persones que han comprat els tiquets allà mateix. La gent que feia la venda ha estat ràpida, perquè per vendre tants bunyols en 20 min, havia de ser així.










Moltes gràcies a totes i tots per la vostra participació

Neus Torres Vivies
Paz Campos Gornatti
Javi Pujol Nieto
Zoé García Mateu

Comentaris