TAULES DE PÍCNIC A L'INSTI!

 Taules de Pícnic a l'Institut: Un Espai de Tranquil·litat i Comunitat



Entre les aules, els passadissos estibats i la bullícia constant, trobar un lloc per relaxar-se pot semblar una tasca complicada. Ara amb un petit canvi al pati podem trobar un espai per prosperar tant acadèmicament com socialment: les noves taules de pícnic instal·lades a l'exterior de l'escola.




Quan se'ls va preguntar per què aquestes taules de pícnic eren tan populars i per què els agradaven tant, els estudiants van respondre unànimement que aquests mobles a l'aire lliure els proporcionaven un refugi de tranquil·litat. Aquesta tranquil·litat era àmpliament valorada per diversos motius.




Aquestes taules s'han convertit en un lloc popular per berenar tranquil·lament. Després d'hores de classes, els estudiants es dirigeixen a aquestes taules per gaudir de l’esmorzar. 




A més a més, les noves taules són una oportunitat perfecta per fomentar la convivència i les relacions socials. Tothom conversa amb els seus grups d'amics i amigues. Aquestes trobades a l'aire lliure permeten als joves compartir les seves experiències, discutir els seus interessos i establir vincles més forts amb els seus companys de classe.




Finalment, aquests espais exteriors són una excel·lent opció per als dies calorosos, ja que proporcionen una brisa refrescant i una pausa ben necessària dels espais tancats. Això permet als estudiants gaudir de l'aire lliure i alleujar-se de les altes temperatures que encara tenim.




Zoé García Mateu

Comentaris

  1. Em sembla una iniciativa meravellosa, una manera de gaudir molt millor del temps del berenar, , gràcies

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada