Benvinguda!

💓BENVINGUDA💓

Des de la revista us desitgem un molt bon inici de curs, us deixem unes imatges de totes les persones que hem fet possible aquesta arrancada i un missatge de l'equip educatiu.

Que la força us acompanyi!


Estimada família Riberiana,


Enguany sembla que la calor no està apretant tan fort com altres anys i s’ha de dir que s’agraeix, i amb la pluja d’aquests dies, ajuda a baixar la temperatura. Estem començant un nou curs amb algunes novetats importants i que segur que tindrà molts de reptes i motivacions per a tothom. Que tot l’alumnat faci el pati al mateix temps era una demanda de molta gent i enguany ho podem fer amb l’ajuda de tot el professorat. Segur que amb les noves activitats de dinamització per als patis diaris acabarem sent un motor de cohesió i entreteniment per a tothom. 

Des de l’equip directiu volem agrair la tasca tant del professorat, com del personal no docent, famílies i alumnat ja que hem començat sense cap incidència greu. Crec que hem intentat que tothom estigui ben acollit al centre aquests primers dies i esperem veure’ns a final de curs amb molta alegria i satisfacció. 


Bon curs a tots de part nostra,


Xavi Vañó, Antònia Mª Fiol, Catalina Genovart, Pere Ferrer i Maria Vallespir

Equip directiu IES La Ribera



GRÀCIES!!



























Comentaris