Flashmob...


Dijous, primer parti. Tot normal encara que hi ha alguna mirada nerviosa i més alumnes a la pista poliesportiva que de normal. Fins que dos profes d'Edufis es planten enmig del pati  amb un altaveu, estan xarrant. Comença a sona música, continuen xarrant... Eha que ballen! Què fan?😅 Estan poc boges.  Entren a ballar amb elles totalment coordinats 12 alumnes. Val, açò està preparat. Uiiiii, 30 persones. I açò quan s'ha assajat? 70 persones,... Eh! Que entra Pere també a ballar 😍! Give me the shiveeeeers.Oh baby, you wanna dance 'til the sunlight cracks....🎵

Flashmob en l'IES la Ribera amb alumnes de 1r, alguns/es de 3r que s'han sumat i algun docent valent que es deixa embaucar per tal de treure un somriure al seu alumnat.

En Educació física es treballen habilitats motrius, valors esportius, alimentació, higiene postural, primers auxilis, esports, gestió d'emocions... I també té molta importància la part de ritme, ball, expressivitat, etc. Però a vegades, a algunes persones les costa ballar o actuar davant la resta perquè els fa vergonya i no estan acostumades així que per a què l'alumnat ja en 1r d'ESO treballe la desinhibició, què millor que ballar davant tothom en el pati?

El departament d'Edufis esperem que fos una proposta divertida per tots i totes! Us deixem un vídeo per recordar aquesta activitat.

 https://youtu.be/WvoW2VDEXlU

Comentaris