Sortida Parelles Lingüístiques

SORTIDA PARELLES LINGÜÍSTIQUES 

Després de posar en marxa dins l’IES les parelles lingüístiques i tenir tan bona acollida, tant pel que fa al voluntariat, com per l’alumnat nouvingut, es decidí organitzar una sortida conjunta. 

El divendres 16 de desembre partirem un centenar d’alumnes, acompanyats per 7 professors i professores i la dinamitzadora. A l’IES ens assignaren un professor/a com a referent per la sortida i els grups formats tenien la meitat de voluntariat i l’altra meitat de nouvinguts, per poder crear parelles mixtes. 


Com que érem tants, haguérem d’agafar dos autobusos i ens trobàrem al Mercat de l’Olivar. Allà, ens explicaren que a cada aturada faríem una espècie de gimcana, on havíem de cercar la informació i curiositats que ens demanaven de cada lloc. 

Anàrem als següents llocs: 

- Mercat de l’Olivar 

- Plaça Major, on ens convidaren a berenar i trobàrem el batle de Palma, amb qui ens férem una foto. - Plaça de Cort, on entràrem a veure el betlem. 

- Plaça de Santa Eulàlia 

- La Seu 


El dia ens va acompanyar, ja que va ser un dia ben assolellat. Va ser divertidíssim, i l’ambient que es va crear va ser molt bo. La veritat és que trobam que va ser una experiència molt enriquidora i tenim moltes ganes de repetir-la, així com de reprendre els berenars lingüístics dels patis. Sabem que hi ha molt de voluntariat i que haurem de fer torns, però creiem que valdrà la pena. 

Volem expressar el nostre agraïment a l’organització i al professorat acompanyant, per aquesta jornada tan especial.


Comentaris