Sortida de Geografia i Història

El passat dimarts 17 de gener, l'alumnat de 3r C va anar a la platja a fer una activitat per a l'assignatura de Geografia i Història.


L'alumnat està estudiant ara mateix la unitat d'El futur d'una població que envelleix. Per això, la professora Helena Cayetano Gómez va tenir la idea de fer una pràctica d'aquest tema fora de l'institut. Consistia a fer una enquesta a gent que passejava pel carrer preguntant coses com per exemple: com veu econòmicament el país en un futur?, té fills?, és complicat mantenir-los?, què penses de la sanitat pública? i de la privada?



La majoria de les persones que passejaven eren estrangeres (alemanys/es, francesos/es i italians/es) i per això va ser molt complicat trobar gent que a més de voler fer l'entrevista, ens entenguessin.



Les respostes variaven un munter; per exemple, en la pregunta més freqüent que es feia a la gent de si tenen fills o si volen tenir-los, les persones grans per exemple una gran part tenen fills, mentre que més de la meitat de la gent jove que es va entrevistar, varen dir que no volen tenir fills.



L'alumnat s’ho va passar molt bé fent aquesta activitat i sens dubte tornarien a fer-la.


Zoé García Mateu 3C


Comentaris