Sortida Lul·liana de 3r!!

Els dies 19 i 20 de desembre, just abans de les vacances de Nadal, els alumnes de 3r d'ESO, pogueren treballar la literatura medieval, més concretament la figura d'en Ramon Llull i trobar la seva empremta a ciutat.










Tenguérem la sort de tenir els dos dies molt bon temps, que ens ajudà a poder gaudir d'aquesta classe fora de l'institut.








Començarem a les 8 del matí partint de l'institut amb l'autobús i fent la primera aturada a la plaça d'Espanya, on hi ha l'estàtua de Jaume I, el Conqueridor, continuàrem a la Porta Pintada i l'Església de Santa Margalida, Basílica de Sant Miquel, Plaça Major, Basílica de Sant Francesc (on tenguérem la sort de poder entrar i escoltar l'explicació d'un expert), Santa Eulàlia, plaça de Cort, La Seu i Passeig Sagrera.








A les diferents aturades teníem una petita explicació del lloc i havíem d'escoltar molt bé, per poder respondre per parelles les preguntes que a cada lloc ens plantejaven. Realment a tothom sorprengué trobar tantes referències sobre Ramon Llull, el doctor il·luminat, i poder conèixer in situ, part important de la nostra història i les curiositats, que no són poques!








Ara ens queda concloure a classe la feina, però és molt més fàcil quan no només ho estudies en paper, el fet d'haver-hi estat en persona i fora de l'aula, sempre resulta molt més atractiu i motivador.









Comentaris