Horòscop



Predicció futurològica per el 2023!!!!



Al nostre centre tenim una adivinadora que ens projectarà el futur Riberià…Alerta, no us ho perdeu.


Àries. -21 MARÇ-20 ABRIL

Aquest podria ser un dels signes més privilegiats aquests dies ja que un munt de sort i felicitat t’esperen. Aquest any nou suposa l'inici d'un important canvi a millor en el vostre destí.

Enguany hauràs de plantejar-te buscar nous amics perquè és impossible seguir el teu ritme, ets una persona massa moguda. Controla la teva impulsivitat i veuras com a la segona avaluació les teves notes s’enlairen com un coet!!!!


Balança. -24 SETEMBRE-23 OCTUBRE

La posició de Plutó  afecta especialment la vostra vida en els inicis de l’any, provocant que puguin ser molt feliços i plaents per a tots vosaltres en l'àmbit familiar i amb els vostres millors amics. El bon treball donarà els seus fruits cap a l’abril de 2023 i a més amb la teva delicada bellesa trencaràs colls al teu pas. No t’ho creguis massa. 

Taure. -21 ABRIL-20 MAIG

Serà un dels signes més afavorits pels astres de cara a aquest nou any, ja que rebreu excel·lents influxos del Sol, Venus, Mercuri, Neptú i Plutó, és a dir, de tot els sistema planetari. Tot això es traduirà en forma de somnis realitzats i sorpreses positives. Alerta amb les llepolies els primers mesos de 2023. Massa sucre no és gens bona per concentrar-se. Necessites un ambient calmat per poder desenvolupar els teus projectes.

Escorpí. -24 OCTUBRE-22 NOVEMBRE

Segons la disposició de molts planetes, aquests dies d’inici d’any seran especialment favorables per les relacions socials i familiars. Però no es queden aquí les bones notícies perquè també, durant l'any vinent, començareu una època millor en relació amb la vostra vida acadèmica, i amb la teva motivació.  


  Bessons. -21 MAIG-21 JUNY

Us esperen uns dies rics en vivències i esdeveniments imprevistos, excel·lent per a les relacions tant familiars com amics i persones del vostre entorn, les majors alegries o fins i tot la sort us arribaran per aquesta via. A més, al llarg del segon trimestre veureu com se solucionarà de manera inesperada un problema amb aquella assignatura amb la que tenies problemes. La teva actitud  fa molt.


Sagitari. -23 NOVEMBRE-21 DESEMBRE

Aquest serà un dels signes més afavorits de cara a al nou any gràcies al vostre planeta regent, Júpiter que us serà de gran ajuda perquè les coses surtin segons els vostres desitjos. Podreu gaudir d'uns dies d'inici d’any especialment alegre també amb alguna sorpresa favorable. 

2023 serà un any de notes espectaculars, sap més del que creus, no et posis nervios@ als exàmens. 

Cranc. -22 JUNY-22 JULIOL

Aquest nou any serà  per a vosaltres l'inici d'una època molt millor en tots els àmbits, encara que no entrarà de sobte, sinó a poc a poc. Una època més feliç i afortunada començarà per a vosaltres al llarg d'aquests dies, que a més poden ser especialment inspirats i propicis per a donar sortida a noves inquietuds que t'afavoreixen les notes de la segona i tercera avaluació.

Capricorn. -22 DESEMBRE-20 GENER

Aquest inici de nou any no sols es presenta feliç per a vosaltres, sinó que a més suposaran el començament d'una època millor pel que fa als assumptes familiars i vida social en general que s'estendrà durant tot l’any 2023. 

Seràs molt comprensiu/va amb els i les companyes i i això farà que t’estimen encara més del que ja t'estimen. Ets un@ crack!!!

Lleó. -23 JULIOL-23 AGOST

Tot apunta al fet que gaudireu d'un inici d’any nou estupendo gràcies, principalment, a un magnífic trànsit de Júpiter que no sols us beneficiarà en aquests dies, sinó que també serà la punta de llança per a un canvi positiu del vostre destí al llarg de 2023. A més, el destí us portarà canvis favorables inesperats a l'institut. Recollireu el fruit de molts esforços i sacrificis passats. Durant els primers mesos de l'any brillaràs amb llum pròpia. 


Aquari. -21 GENER-18 FEBRER

Heu de viure aquests primers dies de l’any amb una immensa alegria perquè a partir d'aquí s'acabarà a poc a poc una llarga època molt difícil que us ha tocat viure a causa d'una influencia adversa de Saturn, i al mateix temps començarà a enviar-vos energia positiva el millor de tots els planetes, Júpiter. Per tant, aquest any nou marca l'inici del canvi de tendència que esperàvem i us mereixeu des de fa ja temps, i sens dubte és el millor regal que podríeu rebre. No decaiguis, ets capaç de controlar l'estrès  perquè ets una gran persona.

Verge. -24 AGOST-23 SETEMBRE

Al llarg d'aquest nou any gaudireu d'influències favorables d'un gran conjunt de planetes, i sens dubte això us portarà abundant alegria, felicitat i desitjos realitzats. 

Gràcies al teu esforç i constància, enguany desenvoluparàs la teva intel·ligència d'una forma aclaparadora. 

Peixos. -19 FEBRER-20 MARÇ. 

Gràcies al trànsit de nombrosos planetes per zones favorables, podreu gaudir d'un nou any excel·lent per al cultiu de noves amigues i  amics. 

També aquests dies, i gràcies a un magnífic trànsit de Júpiter, començarà un període millor pel que fa estudis i notes al llarg del pròxim any 2023. 






Comentaris