Parelles lingüístiques!!

 Enguany al nostre institut reprenem les parelles lingüístiques!



Abans de la COVID, fèiem a l'institut uns berenars lingüístics ben divertits i que tenien molt d'èxit entre l'alumnat. Berenàvem amb persones de diferents nacionalitats que arribaven al nostre centre i en un ambient divertit i relaxat, parlàvem uns amb els altres de diferents temes i fèiem activitats lúdiques.


Sabeu quina quantitat d'alumnat nouvingut hi ha a l'IES la Ribera? Idò hi ha més de 60 persones que esperen que els ensenyem moltes coses: tradicions, costums, llocs, paraules, dites, jocs... moltes coses a compartir, a més d'una amistat.


Per altra banda, és un moment bo per conèixer de primera mà i sense haver de viatjar, costums i tradicions d'altres països. Quina sort!


Per poder posar en marxa tot això no ens fa falta molta cosa: il·lusió i un pati cada quinze dies.


Què us oferim des de l'IES? Un bon berenar durant la trobada, sortejos, una sortida trimestral, activitats amb altres centres, la possibilitat d'organitzar unes jornades culturals... I totes aquelles idees que se us ocorrin, seran molt benvingudes!


Ara només necessitam que tothom que hi vulgui participar ens ho comuniqui. Digau-ho al vostre tutor/a, al profe de català o a na Marilena Vidal.


Us esperam!



Comentaris