Colònies Musicals

 


Colònies Musicals



    Els passats 3 i 4 de novembre, l’alumnat de quart d’ESO i primer de Batxillerat de l’optativa de Música anàrem de colònies al casal Totemps de s’Estanyol. Els matins ens vàrem dividir en grups i realitzàrem diferents tallers: un taller de rap en català (que el va conduir Ismael Moll), un taller de veu amb n’Auba (exalumna de la Ribera) un taller de música, moviment i activitat física (organitzat per les professores del departament d’educació física) i un taller de ball popular (organitzat pel departament de música). 


Després de dinar, sense cap tipus de preparació, es va crear un ambient molt màgic de companyerisme i música. El piano va començar a sonar i ben aviat se sumaren la guitarra, les veus, els cors, els somriures, els aplaudiments, les abraçades … envoltades de notes, de felicitat, alegria de viure i festa de la bona!


L’horabaixa férem activitats lúdiques molt divertides i el vespre, una bona gimcana nocturna.


Durant la nit, com no podia ser d’una altra manera, alumnes dormint, altres pujant i baixant escales, canvis d’habitació… però el dematí ens vàrem aixecar ben espavilats! Després d’un bon berenar i de més tallers musicals va ser el moment de les dedicatòries a les camisetes, cortesia de Musicasa. 

I en un tres i no res, ja tornàrem a ser a l’institut, plens de records, experiències inoblidables i molta música!





Comentaris