La Comissió de Normalització Lingüistica de l'IES La Ribera es posa en marxa

En aquest article volem presentar la Comissió de Normalització Lingüística a tota la comunitat educativa, Enguany està formada pels membres següents: Andreu Vich (dptm. de matemàtiques), Toni Martí (dptm. de socials), Mónica Sarti (dptm. de dibuix), Apol·lònia Bonet (dptm. de català) i Maria Mesquida (dptm. de català).

Aquest curs tornam a comptar amb la figura del dinamitzador lingüístic per tal de promoure l'ús oral de la llengua catalana al centre, ja que per a molts dels nostres alumnes, aquest és l'únic espai que tenen per aprendre-la i usar-la en un context favorable.

Una altra de les activitats que posarem en marxa a partir de la setmana vinent serà la dels jocs lingüístics durant els patis. Cada 15 dies penjarem, a una zona habilitada en el pati cobert, un joc lingüístic en català. Hi haurà una bústia per recollir les respostes a cada joc lingüístic proposat i el guanyador o la guanyadora tendrà com a premi un superberenar al bar del centre. Animau-vos a participar-hi!!!!!


Si voleu teniu suggerències, aportacions que puguin ajudar a promoure l'ús de la llengua catalana a la comunitat educativa de l'IES La Ribera, posau-vos en contacte amb nosaltres.


Comentaris