Entrevista a alumnes de 1r

Hem entrevistat a diversos alumnes de primer i les respostes han estat molt interessants.

Com vares començar el curs? En general, els alumnes de primer es varen sentir nerviosos el primer dia per la novetat que suposa aquest canvi de centre, sí que és veritat que alguns els va agradar i es varen trobar molt tranquils.


Quina ha estat la teva primera impressió de l’institut? Respecte a la primera impressió, alguns coincideixen que no els va agradar gens el centre i d’altres pensen que és un institut ben normal.


I com és ara? Trobem que hi ha molts deures.


De què xerraries a les reunions de delegats? Ens han respost moltes coses diferents, des de que xerrarien de moixos, de posar coses guapes al pati, altres ni tan sols volen sentir de ser delegats.


Que faries per millorar l’institut? Donaria més temps de pati, creiem que tothom estaria d’acord en aquesta proposta, i altres pensen que la gent hauria de ser més amigable.


Què faràs quan surtis de l’institut? La gent vol fer moltes coses, o no, estudiar a la universitat, treballar…


Que vols estudiar? Arribats en aquest punt les respostes ja són totalment diverses, tenim futures hostesses, militars, psicòlegs, però la resposta més general i normal és que a primer d’ESO la gent no ho té clar i és ben normal, sou molt joves i encara teniu al davant molts anys per decidir que fareu, que estudiareu i quins camins agafareu.


Moltes Gràcies!!!

Jaume Carbonell Janer

Comentaris