Opinions sobre l'esdeveniment: OLIMPÍADES GEOGRAFIA 2n BATXILLERAT

Article: Francisco García Cabrera i Àngela Ramis Amer


El passat dijous 17 de febrer es va celebrar a la UIB la XVI Olimpiada de Geografia de caràcter autonòmic. Per part de l’IES La Ribera hi varen participar tres alumnes de 2n de Batxillerat B. Aquí tenim alguns dels seus testimonis.


“En general, la meva experiència ha estat excel·lent. Per començar, la Universitat de les Illes Balears està molt ben ubicada a un espai molt natural, transmetent un aire diferent al que estem acostumats.

Una vegada vam arribar a l’aula on realitzariem les olimpíades, vam veure que hi havia molta més gent del que esperàvem, però això ens va motivar encara més, a part del discurs que van recitar l’equip de la universitat prèviament haver fet la prova. Els meus companys i jo vam poder fer l’examen amb comoditat gràcies a les atencions i empatia de l’equip. Aquests van fer molt bona feina.

En acabar de fer la prova, ens van fer un regal per a cada estudiant que havia participat. Personalment, jo m’he pres aquesta visita a la universitat com a una invitació per estudiar-hi

aquest any. Definitivament, van aconseguir que vulgui estudiar a la UIB.”

Àngela Ramis Amer.


“El evento de la Olimpíada de Geografía ha sido una gran experiencia. En mi caso, era mi primera vez visitando el centro universitario, y mis expectativas fueron superadas por mucho. El equipo organizador ha realizado un gran trabajo, en concreto el doctor Miquel Grimalt, quien dio un fenomenal discurso de presentación que nos hizo a los participantes sentirnos como en casa, y otro comentario al final motivandonos a estudiar fuese lo que fuese y invitándonos a hacerlo en la UIB. Al finalizar el evento nos obsequiaron un modesto presente y en conjunto toda la experiencia resultó muy ligera y agradable. 

Personalmente, la geografía no es mi fuerte y no esperaba ganar, lo cual no resultó en ningún momento un impedimento para disfrutar este evento tan agradable. Sin duda no me arrepiento de haberme apuntado aún por el mero hecho de la vivencia.”

Francisco García Cabrera




Comentaris