Carta de l'alumne Niki Kvach (NO a la guerra)

 Estimats companys/es i famílies,

Us volíem fer arribar una carta que ha escrit un alumne del centre que viu la situació bèl·lica russo-ucraïna de molt aprop.


Sóc en Niki Kvach i estic estudiant 2n PMAR a l'IES La Ribera. 
Tota la meva família és d'Ucraïna. 
Aquests dies són molt tristos per a tots nosaltres. Mai hagués pensat que el meu país seria bombardejat per l'absurda i cruel decisió d'un president que no creu en la llibertat ni en la democràcia ,és a dir, que no respecta els drets humans. Els meus pares han hagut de viatjar a la frontera d'Ucraïna per anar a cercar familiars i per ajudar a molta gent que ha hagut d'abandonar el país. Hem decidit acollir a la nostra casa a moltes famílies d'aquestes que ho han deixat tot per poder salvar la seva vida. És per a aquest motiu que em poso en contacte amb vosaltres i amb tota la comunitat educativa de l'IES La Ribera perquè de forma urgent neccessitam la vostra col.laboració.
Neccessitam medicaments, aliments bàsics (aigua, pasta, llaunes, fruits secs, llegums...preferentment que no sigui en envasos de vidre) i productes d'higiene. No ens podem oblidar dels més petits que necessiten sobretot llet amb pols, farinetes i bolquers que és el més important a dia d’avui..
Tota l'ajuda rebuda ,encara que sigui petita serà molt agraïda. Moltes gràcies a tots/es per conscienciar i participar d'un món més just i solidari.
Niki

Per això, com a centre educatiu col·laborarem amb les organitzacions encarregades de transportar aquests productes, i quan acabi aquest termini, vindran a recollir-ho al Centre.

Podeu deixar els productes que aneu duent a l'armariet que hi ha davant secretaria fins el dilluns 14 de març amb el següent horari:

Alumnat: Abans d’entrar a les aules a les 8 o al 1r pati.

Famílies: Qualsevol matí en horari de 13.30 a 14h. Entrada pel carrer Martinet.


Molta salut per a tothom,

Equip directiu IES La Ribera

Comentaris