Reconeixement per part d'Ismael Moll i IES La Ribera a Elisabeth Cortés i Inés Elizeu

Article:Ismael Moll Pelegrí. Departament de Geografia i Història

Autores del lap book: Elisabeth Cortés i Inés Elizeu


                                        

Des de que va començar la pandèmia, sembla que les males notícies ens han anat contagiant i, darrerament, un espiral negatiu envolta l’institut. Però, cal ser optimistes per capgirar aquesta situació, per tant, ens hem de contagiar d’energia positiva i en aquest institut n’hi ha i molta!

El passat 14 de febrer, el grup de 3er C, havia de realitzar un treball cooperatiu en grups de 2 ó 3 alumnes a l’assignatura de Geografia i Història. Es tractava que cada grup havia d’elaborar un lap-book sobre un sub-apartat dels temes corresponents al sector primari i secundari i, l’entrega, s’havia d’acabar amb una exposició oral dins l’aula. És una manera de treballar a l’aula de forma competencial, ja que a més de treballar continguts també es treballa l’aprendre a fer, la creativitat, l’organització i la capacitat de síntesi de l’alumnat, entre d’altres. Fins aquí tot correcte.

La sorpresa va ser quan el grup format per n’Elisabeth Cortés i na Inés Elizeu va fer la seva exposició i va entregar el seu lap-book, o millor dit, aquella obra d’art! Aquestes dues alumnes van fer una autèntica demostració de com s’ha de realitzar un treball per a què el resultat sigui profitós: paciència, esforç, dedicació, tenir cura, curiositat, cuidar els detalls, originalitat,..... En resum, n’Inés i n’Elisabeth van saber donar el millor d’elles mateixes per crear un treball excepcional i acompanyar-lo d’una exposició magistral.


Me sent un privilegiat de ser el seu professor i, com no pot ser d’altra manera, he predicat amb el seu exemple, perquè en aquest temps enrarit que ens toca viure ens falten exemples i models i, el que han fet n’Elisabeth i na Inés, és sense cap mena de dubte un exemple a seguir.

En conclusió, vull fer públic el més sincer agraïment a n’Elisabeth i na Inés, perquè s’ho mereixen i perquè necessitem bones notícies, i a La Ribera se’n couen.




Comentaris