Concert de Nadal (i bones festes)

 Article: Maria Clar 2n ESO

Sketchbooking: Ester Arabela Luzuriaga i Joana Bustamante

Fotografia: Eva Pasqual i Rosa Maria Peña


Tot a punt per al concert de Nadal. Sketch de Joana Bustamante, 3r ESO


L’últim dia del primer trimestre és tradicional al IES La Ribera el Concert de Nadal, en el que participen tots els cursos de la ESO. Aquest any han començat els de 1rA amb la cançó de Dance Monkey, que l’han tocat amb boomwhackers. Seguidament, els alumnes de 1rB,   amb flauta, han tocat la cançó de Frere Jacques. Després, els de 1rC  han cantat la cançó Si mama k  i a la vegada amb percussió corporal, els ha quedat molt divertida. Han seguit els de 1rD han interpretat la cançó de Jingle bells rock amb flauta. Els següents han estat els de 1rF ja que hi ha hagut un canvi d’ordre amb 1rE i han tocat amb flauta la cançó Carmina Burana.


1r F a punt d'iniciar el concert


Els de 1rE, amb les baquetes, han tocat la cançó de Cheap Thrills. Finalment, tots els alumnes de 1r ESO en percussió corporal han representat la cançó de Marxa radetzki. Tots els alumnes ho han fet molt bé i han estat molt concentrats. Al final de cada actuació l’alumnat i el professorat assistent han aplaudit amb entusiasme.

El concert es va dur a terme amb totes les garants de seguretat i protocol Co-vid19

En segon lloc, els de 2n ESO, els de 2nAB de l'optativa de música han tocat amb la flauta Ball de l’ós. Seguidament, els de 2nCD, també amb la flauta, han tocat At the party. Després han tornat a actuar els de 2nAB i han tocat amb diferents instruments com el xilòfon, el ukelele i una persona el piano elèctric i com que ha faltat el bateria l’han substituït amb un alumne de l’altre grup i han cantat la cançó de It’s a heartache. L’alumnat  de 2nCD amb els mateixos instruments han tocat la cançó de Yellow submarine. Finalment, tots junts han cantat i tocat amb el ukelele la cançó de Vida de rico. Han estat unes actuacions molt entretingudes.


Els alumnes de 3r ESO, han tocat amb instruments de percussió la cançó de Corxet i després amb la flauta la cançó de Every breath you take. Els ha quedat molt bé!


Per últim, els ha estat el torn pels alumnes de 4t d’ESO. Han començat els dels grups A,D i P, que amb les baquetes han interpretat la cançó de I want to break free. I després, els alumnes de 4t C i E que amb els boomwhackers han tocat la cançó de Skeleton. Finalment, tots junts han cantat i tocat el ukelele les cançons Vida de rico i Stand by me. El públic s’ha animat a aplaudir perquè aquestes cançons són molt conegudes i tenen molt de ritme.

Sketch realitzat per Arabela, és fantàstic, o no?

Aprofitam aquest article per presentar i agrair a tot el departament de música la increïble organització i la feina incansable per donar a la música el lloc que es mereix #NOsensemúsica 


Agustí, Catalina (cap de departament) i Eva


Comentaris