ARQUEOASTRONOMIA FUNDACIÓ IAAM

 


L'Institut d'Astronomia i Aeronàutica de Mallorca és una entitat científica multidisciplinar sense ànim de lucre formada per emprenedors de diferents àrees de la ciència i del coneixement amb l'objectiu de la divulgació científica i tecnològica que prioritza l'estudi de les Ciències de l'Espai i del Cosmos.
Matemàtics, astrofísics, enginyers, professionals de l'educació i astrònoms procedents de diferents entitats de l'àmbit de l'astronomia mallorquina com la Societat Astronòmica Balear,  Astromallorca,  Associació  Astronòmica d'Andraix, l'Observatori Astronòmic de Mallorca o l'Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) constitueixen l'equip d'experts multidisciplinar de l'IAAM compromesos amb la societat del coneixement.

Vol donar resposta al creixent interés de la societat, centres educatius i altres institucions per les ciències de l'Univers i l'Espai també l'Astronàutica, Aeronàutica i Robòtica.


Amb aquesta finalitat comencen una sèrie de cursos de dos dies al juliol. Les dates disponibles són: dia 2 i 3, 16 i 17, 30 i 31. 




Comentaris