CONCURS PORTES 8M

 Des de la comissió de coeducació i amb col·laboració amb l'associació Feminisme a l'escola enguany, per al dia 8M, hem realitzat  una sèrie d'activitats entre les quals ha destacat un concurs de decoració de portes a l’IES La Ribera.   

 

Cada tutoria ha rebut  el nom d’una dona que ha destacat al llarg de la història per algun motiu relacionat amb alguna matèria (Educació física, Matemàtiques, Literatura, Pintura,etc.). En aquest concurs s’han valorat aspectes com l’exposició de la informació relacionada amb el fet destacable, així com la creativitat, la originalitat i la diversitat de materials emprats per a la seva elaboració.

 

S’ha d’agrair la col·laboració de tots i totes les tutores i tutors del centre així com l’ampla participació de l’alumnat. Ha estat una activitat molt enriquidora per a tothom que ha vestit el centre de missatges positius de les dones de la nostra història. Els grups guanyadors han estat: 1r ESO E, 3r ESO E i 4t ESO B. Cal destacar  la dificultat del jurat a l’hora de triar la porta guanyadora ja que el nivell ha estat prou alt. 

 

Si voleu més informació sobre les diferents activitats que ha realitzat la xarxa de centres de feminisme a l’escola, podeu anar al hashtag:#FentMemòriaSomFutur.



 Les fotos estan ordenades segons el premi obtingut.





Comentaris